oi tuuli poimithan
hellävaroen
pihakoivustani lehdet
niille hiljaa
tuutulaulua hyräile
ja laske lehteni
maaemon syliin
nukkumaan
oi lumi
puhtaan valkoinen
leijailethan pehmeästi
lehteni peittäen
annathan
hyvän yön suukon
jokaisen poskelle
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Herkkyyttä ja lämpöä täynnä!
Herkkää ja todella kaunista...
Sivut