ote
nämä päivät ohitseni
niin vinhasti
salakavalasti kiitää
en hetkistä otetta saa
kaikki
kaikki on niin kaukana
en niihin yllä
en pysty kurkottamaan
tunnen vain
hetket jonnekin katoaa
päivät kuluu
niin nopeaan vuosiksi vaihtuu
ja kun katson eiliseen
en muista mitään
on kuin en olisi elänytkään
oi
kuinka mones
on tää kevätkään
kun yksin hapuilen
ja ote lipeää
ja kirkkaudessa
on vain
pimeää
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kyllä se joskus tosiaan tuntuu siltä, että ote ei pidä, mutta kun huomaa oikean kohdan on tartuttava lujaa.
Tämä runosi sanoma kosketti sisintäni Yksin keväästä kevääseen.
hyvää kerrontaa mutta synkkä
Tämä kosketti minua. Yksin keväästä kevääseen...surumieli seurana.
Masentava suruverho laskeutuu runossasi.
Taidokas kuvaus on runosi.
Kaunista, herkkää runoilua... menee suosikkeihin välittömästi :)<3
Kirjoitat hyvin.
Kyynelhän tässä silmään tuli, aivan upean kaunis ja koskettava..
Todella koskettavaa.Aika -se on kummallinen.Joskus niin nopea joskus niin hidas.
Ote selvästi lipsuu...vaan ei runosi sanoista. ne kiertyvät surullisina mieleen ja saavat kyyneleet vuotamaan. Koskettava runo. Hyvin surullinen...
Sivut