juuri äsken konttasin
pitkin tuvan lattiaa
juuri äsken vasta opin puhumaan
eikä siitä ole kuin hetki vain
kun ekan kerran sain
ja nyt tunnen jo
kuinka mua heikottaa
taidan olla jo
lähellä kuolemaa
aijai kun mahasta
kummasti taas kouraisi
jokohan
viimeisen kerran
henkeä haukkasin
..haukkasin..?
ääk!
minähä en oo syöny
kolomeen päivään mitään!
kun piti yhtä neitoa
niin tiiviisti hyvänä pitää
piti hyvänä pitää
ei muutaku äkkiä
popsimaan
sikaa ja nautaa!
sitten taas jaksaa
palautunein voimin
neitoni kanssa
valvoa öitä
ja aina välillä
jostakin syystä
mielipuolisesti huutaa
ihan silleen
hilijaa vain
mielipuolisesti
huutaa!