Hyppää pääsisältöön
Runot
Runoilijat
Tarinat
Laulut
Runogalleria
Liity jäseneksi
Säännöt
Tietosuojaseloste
Kirjasto
kuorijat
Runoilija Aavistus
♥
mies
Julkaistu:
450
Liittynyt:
21.9.2003
Viimeksi paikalla:
18.10.2024 16:04
Asuinpaikka:
-
Sähköposti:
tapanihaa@gmail.com
Syntymäpäivä:
-
WWW:
siirry osoitteeseen
Lähetä viesti
Estä käyttäjä
Tallenna suosikkeihin
Suosittele
Hei. Aloitin runoilun yli kolmekymmentä vuotta sitten ja yhä
runoilu jatkuu, välillä vähän verkkaisemmin mutta kuitenkin
jatkuu ja sehän on pääasia.
Runokirjani
'Tehdäänkö rakas totit'
löytyy
viereisestä TARINAT-osiosta.
❱
❰
me kuorimme
toisiamme kuori kuorelta
me
siveyden
sipulit
eihän itketä
eihän