taivas vaikka on harmaa
ja ilma sateisen kostea
ei se mitään haittaa
näenhän sinut huomenna
sinä kosketuksellasi saat
auringon paistamaan
katseellasi huoleni poistumaan
sinä olet ihana poutasää
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tämä on ihana, aitoa iloa tulvillaan oleva runo.
Tarvitsemme ystävää, kun sataa ja on pimeää.
:)) Suloista.
Nättiä ja herttaista <3
Kuin sokeripala - niin ihanaisen makea on, tämä runo.
Ei ihan sujuvinta sinua, mutta tunnelmaan tästä pääsee :)
Sivut