Sanomattomia sanoja
Sydämeen piilotettuja
Raastavia tunteita
Salattua Rakkautta
Tahtoisin huutaa
ilmi sydämeni antaa
Mut jos sen tekisin
sut hyvästellä saisin
Välillämme olevat
hetket pienet
En niitä tahdo menettää
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Herkkä, haikea runo