Hullun huutava tuska
pääni sisällä
Kauan se jaksoikin
sisimpääni rääkätä
Itsetunnon nakersi
herkutteli herkeämättä
Kunnes tuli pelastaja
piti kiinni tiukasti
Rakkaudellaan
hullun sisältäni hätisti
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Mukava runo ystäväni..hyvää syntymäpäivää <3
mm.
'Rakkaudellaan - hullun sisältäni hätisti'
ehkä hän vain oli yhtä hullu ja te sulauduitte yhteen kuin palapelinpalaset? :)
yksi kolikko, kaksi puolta, kaksi mieltä, silti yhtä.
suloinen runo.
Hyvä runo