Tiedätkö Ystäväni
miten paljon minä sinua Rakastan
Sydämeni pohjasta minä Rakastan
Tiedätkö Ystäväni
kuinka monta kyyneltä olen vuodattanut
Sinä mielessäni sydänverta vuodattanut
Tiedätkö Ystäväni
miten paljon olenkaan rukoillut
Sinun arvokkaan elämäsi tähden rukoillut
Tiedätkö Ystäväni
kuinka kamalan paljon minä pelkään
Sinun menettämistä niin kovin pelkään
Tiedä Ystäväni se
että minun Sydämessäni on paikka
Sinua varten ihan oma sopukka
aina oman elämäni loppuun saakka
Selite:
Ystävälleni joka on minulle todella rakas..ja jonka pelkään menettäväni sairauden myötä..mutta rukoilen edelleen ja en halua luopua toivosta..Ystävälläni olisi vielä paljon edessä perheensä kanssa, elettävänä elämää <3
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Herkkä.