Nimetön

Runoilija LifeGoesOn

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ailahtelevainen ja luovasti hullu, neljän poijjan suurisydäminen äiti :) Kuuntelen mielelläni toisten murheita ja myöskin iloja ja olen oikein sosiaalinen persoona. Kirjoitan tänne mitä mieleen puikahtaakin...kovin osaava kirjoittaja en ole ja äidinkielen opitki menny harakoille mutta saan ainaki omaa pahaa oloani vaikeina aikoina purettua tällä tavalla. Käytän toisinaan huumoriakin ja ilon aiheitakin varmasti löytyy...mielikuvillakin leikittelen toivottomana romantikkona :D OLIN ENNEN NIMIMERKILLÄ mammaliini82 JA KIITOS ETUKÄTEEN NIILLE JOTKA ANTAVAT MIELIPITEENSÄ...OLI SE MIKÄ TAHANSA :)
 

Ystävän pyynnöstä
valokuvaa varten
yksi lämmin suudelma annettiin
Posket punaisina sitä sitten hämmästeltiin
ihmeellistä tunnelatausta

Sinä iltana
toisiimme ihastuttiin
ujoina silmiimme salaa vilkuiltiin

Olisiko tässä
meidän alkava rakkaustarinamme

Selite: 
<3 Halloweenissa oli taikaa <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on hauska runo siksi, että rakkaus tosiaan voi piileskellä yllättävän lähellä ja syttyä pienestäkin liekistä roihahtavaan loimuun.

 

Käyttäjän kaikki runot