Ystävyytemme
oli narsistista
Se satutti luonnetta
tuhosi miellekkyyden
Sinä yritit omistaa minut kokonaan
Piikittelit alati kun en pillisi mukaan tanssinut
Vuoroin sinä rakastit
heti perään syyllistit
sitten anteeksi pyytelit
ja sama rumba uudelleen
Minä en sinun kulissejasi ole enää pystyssä pitämässä
Selite:
Ystävyyden katkaiseminen ei ole helppoa..joskus on kuitenkin tehtävä vaikeita päätöksiä kun omat voimat uhkaa hiipua ..rakastin ystävääni ja kaikkeni yritin auttaa ja olla tukena mutta... :( </3
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ristiriitaisuus ja jatkuvat vaihtelut käytöksessä rasittavat liikaa, eivätkä ne kuulu ystävyyteen...hyvä runo