Rakkauksistani viimeisin
mutta ei vähäisin
Pienimmäiseni
Lapsoseni
vuosia täyttää kaksi
Vauvastani kasvoi taapero
Iso poika kultainen
Äidin oma sankari
Selite:
Neljästä poijastani nuorin täyttää 28.8.2011 2v. <3 :)
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Suloinen runo, onnittelut
Kaksi kultaista kynttilää, kakkua ja elämää, sitä runosi, kauneutta. :)