mietteitä

Runoilija 433ec116c9537261e3590fb9aa5406e2

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.8.2015
Viimeksi paikalla: 26.12.2017 17:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.11.2024



Rakkaus

on

RIKKAUS
 
En tiedä kuka olen, olen eksynyt. Syvälle sisimpääni teet loven joka sydämeksi piirtyy nyt. Tahtoisin olla niin kuin sinä mutta kun  tajuan se on vain haavemaa. Ei ihminen elää voi pelkkää haavetta. On sydän ja teot kohdattava myös mukana.Yks elämä annettu on. Se jääköön taistelohon. Mutta jos ei ole kuin haaveet ne pysykööt ilman niitä ei olis toivonkipinää. Rakkaus olkoon kuitenkin ensimmäinen. Aina.Tähdetkin taivaalla on vain pelkkä laina. Kaikki kerran jää ja häviää. Se mitä jälkeesi jää on paljon tärkeämpää. Sisin sydän lämmin hymy usko luottamus ei vain pelkkä suru. Myös lämmin kiitos vuosista. 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeita mietteitä, joita jokaisen kannattaa ajatella.
 

Käyttäjän kaikki runot