Joulu on tullut kaupunkiin
Joulu on tullut sydämiin.
Etsimme keskeltä pimeyden valoa
Jeesuslapsosen.
Kylmä paukkuva pakkanen
kaukana on arki kiireinen.
Joulun rauhan tavoitamme
kun uskomme ja ymmärrämme
Joulun ikuisen sanoman
Jeesus lapsonen luona
paimenten ja lampaiden.
Tuo rauhan sydänten.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi