Lämpöinen sydän

Runoilija 433ec116c9537261e3590fb9aa5406e2

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.8.2015
Viimeksi paikalla: 26.12.2017 17:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.11.2024



Rakkaus

on

RIKKAUS
 
Lämpöinen sydän

Sisäinen lämpö tuo rauhaa.
Sellainen joka lähtee sydämestä asti.
Muulla ei ole muuten väliä.
Toisaalta sydän voi olla särkyneenä. 

Rakkaus on ensimmäinen.
Rakkaus tuo rauhan sydämeen.
Silloin kun vähiten odotat, niin
se voi ilmestyä elämääsi.

Maailmassa on paljon hyvää, mutta
myös epäoikeudenmukaisuutta.
Rukoilen rauhan puolesta.
Kaikille ihmisille ihmisoikeudet,
kaikille lämmin peitto ylle.
Varsinkin niille, jotka ovat
oikeasti kylmissään.
Varsinkin niille, jotka
sitä tarvitsevat.

En tiedä, mitä sota on. Olen vain nähnyt
sen, kun joltain on viety koti alta jalkojen.

En voi edes kuvitella, tuntuuko miltä se?
On epävarmuus tullut, niin monen tielle.

Yksi on vielä, jonka puoleen käännymme.
Jumalan rakkaus on ikuista.

Sydämessäni rukoilen armahda ja katso
puoleemme, syntisen.

Rikottu on minun sydän. Mutta ilman
murtumista, tuntisinko kaipuuta ja ikävää?

Ilman vaikeuksia, joita täällä koemme.
Tietäisimmekö valita oikein?

Jos aina olisi tunne aurinkoinen?
Olisiko tiemme liian helppo?

Elämä ei ole tarkoitettu helpoksi.
Vaikeudet on tehty voitettaviksi.

Rakastamalla saa rakkautta.

Kelpaanko, mietin minö. Pitääkö meidän
kelvata ihmisille?

Ihmiset sotivat toisiaan vastaan. Miksi?

Kaikkia ei opetettu armahtaviksi.

Ne joiden sydämestä lähtee hyvyys.
Toisilla on päinvastoin  ajattelun köyhyys.

Rukoillen voit saavuttaa jotain paljon parempaa.

   Rauhan sieluusi. Kaikki muu on suuremman
Luojan kösissä.



 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Näin on, on ihanaa nauttia sisäisestä lämmöstä. 
 

Käyttäjän kaikki runot