Elämän liekki ja rakkauden leikki

Runoilija 433ec116c9537261e3590fb9aa5406e2

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.8.2015
Viimeksi paikalla: 26.12.2017 17:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.5.2024



Rakkaus

on

RIKKAUS
 
Kävelenkö metsässä katselen
 uskonko tulevaan hetkeen?
       
  " Raha tuo valtaa"

ajatusta muistelen.

Syön näkkileipää

sinä käännyt ympäri 

katseellas

epäilenkö?


Naapurin elämä 

rauhaisaa

keväällä ruoho

ja metsä kukoistaa

kukat saa

aurinko kukkimaan

Tänään lähdin ulos
mutta näin vain
unta viime yön

sitten tajusin, että 
nythän on talvi
että sydän lyö

me kiivettiin vinttiin muka 
katsomaan 

uni oli salaista 
muttei muilta salassa

Minä siipeni laitan
tuuleen

siks nyt runoni teen

että elämääsi valoa
toisin

yks olis hiljaisuudessa aivan hiljaa
miks toinen kuiskaa?

Taivas vain tietää

miksi? Sydämen särkyneen tuo.

Toisen elämäksi etsivän rakkauden luo.

Mitään sanomatta kuulee Hiuksiaan heilauttaen
Elämä ei ole pelkkää helppoo hienoo huulee

korkokenkiä lumisateita sateenkaaria lumilautoja
elämänkipeitä valintoja

rumia arpia vai vain maahan pudonneita tuulia 
kulmia kalpeita

riko minut sanoit sinä
tuuli vastauksen antoi
kiepuit siinä yksin
lantees keinuen
mun tyydytyksin

kuin upea perhonen

sinuun tyydyn yksin

kaipuu ihan oikea

elä elä vastauksin

elämän lähtehen

tartun hiuksiisi
me
hiukset sun huulis
mut luovuta en

tahdon enemmän

sinua rakkaani sinua nyt
ikuisuuteen asti tarvitsen

Ota nyt herkkä hetki
vastausta kaipailen

sanot rakkauden liekki

se meidät vie poltellen

asti sydämes en mitään vahtais en koskaan
en nyt tämä hetki vain tuntee tämä hetki on nyt.=)


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Runon kokoava viesti; sinua rakkaani, nyt ikuisuuteen tarvitsen", on lahjaa ,että meillä on joku

joka rakastaa, eikä tarvitse yksin itkeä itseään unelmiin, kuten laulun sanat kertoo?

Tosiaankin, täytyy elää täysillä niin kauan kuin jaksaa.
 

Käyttäjän kaikki runot