Tähtönen

Runoilija 433ec116c9537261e3590fb9aa5406e2

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.8.2015
Viimeksi paikalla: 26.12.2017 17:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.11.2024



Rakkaus

on

RIKKAUS
 


Tähtönen

Syksy mennyt on talvi tullut
ohi menneet talven lumihunnut

kuka voittaa sen ihmeisen
talventuikkeen tähtösen?

kuka voittaa voisi sydänten
kuka tavoittaa rakkauden?

Ihana talvi on vielä kunnolla
tulematta sitä odotellessa voimme
sytyttää kynttilöitä valaisemaan
köyhää kotimökkiä.

Sitä odotellessa voimme muistella
entisiä lapsuudentalvia ja nauttia
auringonsäteistä. Ja hiihtokeleistä.

Joulun sanoma on kuitenkin sama
ja se sanoma säilyy sydämissä
ikuisesti.


Nyt syksy jälleen,kun kesä mennyt on.

Edessä aika tuntematon. Tänään aurinkokin vähän näyttäytyi.
Vaikkemme tiedä polkuamme edeltä päin.
Voimme lausua kiitoksen tästä kaikesta nyt näin: Kiitos vuosista kaikista nyt kolmekymmentä kohta mun ikä on ehtinyt. Ja vuodet ne menivät nopeaa, silti kiitoksen Luojalle antaa kaikista hetkistä saan. Koettelemuksia matkalle annettiin, mutta kaikesta kuitenkin yhdessä selvittiin. Vielä vuosia jäljellä toivottavasti on. Vaikken kaikkea aina saaanutkaan, opin Luojaan  silloin turvaamaan.  Sain kaiken häneltä. Tunnen olevani nyt henkisesti kevyempi.

Enkeli sinua johdata.
Kylmissä tuulissa lämmitä.
Ohjaa aina perille, rakkauteen.
Opeta meitä kaikkia, luottamaan ja turvaamaan, hellyyteen ja lämpöön
uudelleen.

Etsimään uudestaan uskomaan tulevaan. Ei luovuttamaan vaan yrittämään uudestaan.
Kun teet parhaasi, tiedät tehneesi kaikkesi.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot