KAIPAUS RISTIN KÄTENI OLET LUONANI. KAIPAUS MUUTTI MINUA YHÄ TULEN LUOKSESI. KIITOS NYT KORKEIN KIITOS NYT VAIN. OLET LUONANI ,olet luonani KULTANI AIN. Syvä rakkaus syvin kutsuu luokseen tänäänkin.oikea rakkaus oikea rakkaus toi lämmön sydämen.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit