Totuttelen ajatukseen sinusta ilman minua

Runoilija Creciente

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.7.2015
Viimeksi paikalla: 20.7.2024 11:17

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



Aikuinen on elämän läksyttämä lapsi

Not all of those who wander are lost


Lämmin kiitos jokaiselle lukijalle ja kommentoijalle! ❤

 


Totuttelen ajatukseen
Hän sanoi
Kun he kävelivät halki
sen hiljaisen maan

Ja hänellä
oli kirjailijan katse
Juuri sellainen
Jonka vain ehtoon puolelle
kallistuva saa

Totuttelen ajatukseen
Hän toisti
Kun juoksi jaloissa
Pieni maailman valloittaja

Silmissä tähtiä
Vasta tarinoiden rippeitä
Hän nauroi
Ei sellaista kuin minulla
Joka näkee jo verhon taa


Totuttelet mihin

Lapsi kysyi

Ajatukseen vain

Vanhus vastasi

Mutta katso, kynttilöitä

Sanoi pieni

Miltähän täällä

näyttää iltaisin



Ja niin jatkoi kaksi
Yksi kevyt
ja yksi askelistaan raskaampi

Totuttelen vain
Hän pohti
kun poika juoksi
Jo aivan portille asti

Sillä jonain päivänä
Vain toinen meistä
Palaa täältä takaisin




 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Dramaattista kerrontaa, voi tapahtua kuitenkin mitä vain.
Niin hieno, että ei sanoilla halua rikkoa taikaa. 
♥ En myöskään löydä sanoja.. 

Liikuttavan kaunista,pidän.

Huikea! Kuin maalaus ja samalla niin eläväksi sen teet. Upeata kerrontaa jolle sanat eivät tee oikeutta.
 

Käyttäjän kaikki runot