Minä kerroin sinusta yölle
Kun aamu vielä oli
Tuntien päässä toisaalla
Istuin parvekkeella
Ja vain puhuin
Kahvikuppi vasten polvia
Ja me olimme siinä kuin kaverit
Minun selkä vasten parvekelasia
Ja pihakeinussa hämärä
Ja pakkasen lapset
Ja räystäissä roikkui tuulen poikasia
Sillä ehkä yöllä
On tarpeeksi hiljaista
Puhua niin, että joku kuulee
Kun kerron hämärälle sinusta
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Haikea tunnelma,pidän,