Ja minulla on isäni silmät, mutta äitini hiljainen katse

Runoilija Creciente

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.7.2015
Viimeksi paikalla: 20.7.2024 11:17

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



Aikuinen on elämän läksyttämä lapsi

Not all of those who wander are lost


Lämmin kiitos jokaiselle lukijalle ja kommentoijalle! ❤

 



Se läpäisee koko sukupuun

Ja kaikuu päässä kuin isäni askeleet

Se polttelee aivan juuriin asti

Niin kuin taskussa auton avaimet



Ja se on kuin herätys aamu kuudelta
Niin kuin kahvi ja syvä rauhattomuus
Taito puhua mutta ei kuunnella
Tarve nähdä kaunis Georgetown

Sillä jo isäni tiesi sen parhaiten
Miten puhaltaa tunteita pimeään
Ja miltä tuntuu kun auton ajovalot
Valaisee tietä etelään

Ja vaikka äitini oppi jo aikaisin
Miten niellä sanojaan takaisin
Niin se kertoi että hiljaisuus
Onkin aseista kaikkein tappavin

Ja minä muistan miltä se kuulostaa
Kun hiekka ropisee auton renkaisiin
Tai miten olohuoneessa narahtaa
Kun ajovalot osuvat verhoihin

Ja se läpäisee koko sukupuun
Aina juurista kaartuviin latvoihin
Olla kuin sielujen levottomuus
Ja unohtua ruuhkabusseihin


Ja minulla on isäni silmät

Mutta äitini hiljainen katse

Ja minulla on sukuni ikuinen tarve

Yltää aina merien taakse







 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Rauhalliseen tahtiin mukaansatempaava runo
Koskettavaa ja jännittävääkin kerrontaa.
Tämä on kuin laulu elämästä, vahva ja vankka. Kaunis ❤️
Osaat kyllä älyttömän hyvin kertoen runoilla 😍
 

Käyttäjän kaikki runot