Tauolla

Runoilija Creciente

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.7.2015
Viimeksi paikalla: 20.7.2024 11:17

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



Aikuinen on elämän läksyttämä lapsi

Not all of those who wander are lost


Lämmin kiitos jokaiselle lukijalle ja kommentoijalle! ❤

 




Mutta tämä tunne,

kun kahvi vain unohtuu pöydälle kylmenemään, 

Miksi kertoisin sinulle miten

silmäni vain lasittuvat ei mihinkään


Ei vaikuta ihmetellä

kuinka aika kuluu hitaasti ja kovin äkkiä

Sillä aina välillä maailma vetää maskin

kasvojensa edestä


Ja helposti mä jään paikoilleni istumaan

Kun kello mittaa seinällä aikaa,

enkä oikeastaan ole olemassa ollenkaan


Kun tällä tavalla sisälle päin taipuu,

sitä lakkaa ajatukset hetkeksi hengittämästä

Ja sen hetken ajan 

maailma saa jatkaa ilman minua





 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tulee mieleen ne hetket, kun on jossain muualla kuin itse hetkessä, ajan tuolla puolen oman psyykkeen kuohunnoissa, tykkäsin!
Koskettavaa, toivottavasti maailma jatkuu vielä pitkään.
 

Käyttäjän kaikki runot