Se on sinussa

Runoilija Creciente

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.7.2015
Viimeksi paikalla: 20.7.2024 11:17

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



Aikuinen on elämän läksyttämä lapsi

Not all of those who wander are lost


Lämmin kiitos jokaiselle lukijalle ja kommentoijalle! ❤

 




Ihan oikeasti, 


ihminen ei tarvitsekaan ketään


ollakseen vahva?


Niin minä tahdon uskoa


ja toivon että uskoisin horjumatta


sillä eikö jokaisen


tule löytää vahvuus itsestään? 

 


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Varmasti meissä kaikissa on jotakin vahvaa.
 

Käyttäjän kaikki runot