Jokainen tarvitsee syitä pelätä

Runoilija Creciente

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.7.2015
Viimeksi paikalla: 20.7.2024 11:17

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



Aikuinen on elämän läksyttämä lapsi

Not all of those who wander are lost


Lämmin kiitos jokaiselle lukijalle ja kommentoijalle! ❤

 



Sinä et pelkää enää mitään

Sanoit,

kun heitit jalat yli katon harjanteelta

Ja nostit kädet kohti taivasta

Missä loisti vain pohjantähti

Tai satelliitti polaarisella koti-radalla


Tiesitkö että aika kulkee hitaammin avaruudessa? 


Mutta sinulla ei ole enää mitään

Mikä veisi nautinnon yö unista

Kun kävelet kädet taskussa pitkin sillan kaidetta

Ja leikit nuoralla tanssijaa ilman turvaverkkoa


Tai ehkä avaruudessa ei vain ehdi aikuistua? 


Ja sinä olit varma

Että rohkeudessa on kyse vain luovuttamisesta

Sillä kun lakkaa pelkäämästä sitä, että voi epäonnistua

Niin jäljelle ei jää enää mitään minkä vuoksi taistella

Tai olla ottamatta harha-askelta liian korkealla


Asuikohan Peter Pan linnunradalla? 


Ja minä olin varma että sinä valvoit

Silloin kun suljin ikkunoita kotona

Ja nukahdin sateen tasaiseen ropinaan

Mikä muistutti etäisesti sinusta

Ja sinun sormista vasten peltikattoa


Lähtisitkö, jos et pelkäisi muutosta? 


Ja ehkä minun olisi pitänyt sanoa

Että jokainen tarvitsee jotain 

Mikä pitää kaukana katon reunalta

Tai saa tarttumaan kiinni kaverin takin hihasta

Silloin kun jalat lipsuvat sillan kaiteella


Kuka puhui mitään huomisesta? 


Ja ettei rohkeus ole luovuttamista

Ei se ole pelottomuutta kuilun reunalla

Eikä varsinkaan kello yhdeltä yöllä

Tyhmyyteen asti uhkarohkeutta


Jos ei nukahda niin ei tarvitse herätä aamulla


Mutta ehkä minun olisi pitänyt tajuta

Että ihminen voi surra sitä, kun mikään ei enää pelota

ja sinä etsit viimeiseen asti syitä olla kauhusta kankea


Ja löysitkö sinä?

Kun sade ja sormet lakkasivat, ja koko tienoo puhui sinusta



 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kouriin tuntuvaa, toivotavasti puhuivat hänestä hyvää.
Kiitos kommentista! :) 
Tajuttoman hyvä! Loppua kohden huoli kasvaa, tiivistyen lopulta puheiksi siitä, jonka ote lopulta lipesi tavalla tai toisella lopullisesti. Tai siis sellaisen vision tästä sain, ja siksikin tämä koskettaa kipupisteitäni katkeransuloisella veitsenkäännöllä muistojeni haavoissa. Nostan hattua ja niiaan runoilijalle, sen verran upea tämä runo on!
Paljon kiitoksia sinulle! <3 :) 
Tämä oli kuin pitkä romaani tiivistyttenä upeisiin virkkeisiin... Jännittävää ja ihana  kuvailevaa. Käsinkosketeltavaa ja kaunista jännityksessään!
Kiitos! <3
Hieno tarinanomainen runo!
 

Käyttäjän kaikki runot