Tervetuloa

Runoilija Creciente

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.7.2015
Viimeksi paikalla: 20.7.2024 11:17

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



Aikuinen on elämän läksyttämä lapsi

Not all of those who wander are lost


Lämmin kiitos jokaiselle lukijalle ja kommentoijalle! ❤

 


Täällä ei pelatakaan 

järjen kylmillä säännöillä, 

Täällä määrää harmaan

erisävyinen elämä


Jos luulit että oot mukana

vain oman tahdon verran

Niin pahoittelen, mutta 

ovet aukaistaan tasan kerran


Voit luovuttaa tai taistella

täällä kukin omalla tavallaan, 

Ne toivottaa vain; 

Tervetuloa maailmaan 



 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaikkien pitäisi olla tervetulleita tähän maailmaan.
 

Käyttäjän kaikki runot