Värikylläinen

Runoilija zinnukka

nainen
Julkaistu:
67
Liittynyt: 6.9.2005
Viimeksi paikalla: 12.11.2024 22:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
30.12.1967

Tässä hetkessä
ja näillä eväillä



Unelmaani ankkuroituna,
tähtipölynä tiellesi.
 

Sinun kynäsi on piirtänyt
paperiini niin räiskyviä värejä,
että olen kylläinen,
mutta en koskaan täynnä.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin kuvattu...

Suloinen runo.

mukava pieni runo

Lyhyt - mutta viehättävä1.

Kaunis ajatus

Herkullinen on runosi :)

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot