Luulin, että olin piirretty ikuisesti
verkkokalvoillesi.
Pitänee vielä kerran peiliin katsoa,
sinisilmiinsä.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Luulin, että olin piirretty ikuisesti
verkkokalvoillesi.
Pitänee vielä kerran peiliin katsoa,
sinisilmiinsä.
Kommentit
tosi persoonallinen ja kiinnostava, ihanan yksinkertainen runo, tykkään kamalasti!
Kosketti tämä. Vahvuutta ja itsetuntemusta herkkyyden kera!
Sivut