Katse, joka jää läikiksi poskipäille
Kosketus, jota iho pyytää lisää
Tuuli joka toi kaikki perhoset.
Vähemmälläkin olisin herännyt.
Kosketus, jota iho pyytää lisää
Tuuli joka toi kaikki perhoset.
Vähemmälläkin olisin herännyt.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut