Silkkilankaa säikeinä sekoittuu sinusta minuun Sylissäsi kehräänkin oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 25.1.2018 20:37 runoretku Hieno runo. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 25.1.2018 20:38 runoretku Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 27.1.2018 0:17 Katariina Varjoranta Antaa elävän mielikuvan runosi. Ihan huikea :)! Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 30.3.2018 7:51 epeli Vahvan langanpään minulle nakkasit. Sidon sen pihakoivunoksaan ja ristilukin tavoin luoksesi kiiruhdan... Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 29.3.2022 14:18 arlette Runosi herättää mielenkiiintoisia visioita parisuhteesta ja muutenkin. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut