Yksinäinen jäähile
petollisen ohuella pinnalla
Piiloutuva voima
alapuolella vellovat tyrskyt
Mereni vielä jäässä
Mieli kohmeinen
Piiloutuva voima
alapuolella vellovat tyrskyt
Mereni vielä jäässä
Mieli kohmeinen
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut