Tuuli rikkoo rajojaan,
viilentää ajatuksiani.
Lumituiskun vihmovat
kylmät kädet kourivat.
Vain sekunteja
silmiesi safiiria
ja kuvitelma
käsiesi lämmöstä.
Lumituiskun vihmovat
kylmät kädet kourivat.
Vain sekunteja
silmiesi safiiria
ja kuvitelma
käsiesi lämmöstä.
Olen mieluusti
silmilläsi riisuttuna.
silmilläsi riisuttuna.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut