Sinun kynäsi on piirtänyt
paperiini niin räiskyviä värejä,
että olen kylläinen,
mutta en koskaan täynnä.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Sinun kynäsi on piirtänyt
paperiini niin räiskyviä värejä,
että olen kylläinen,
mutta en koskaan täynnä.
Kommentit
Hyvin kuvattu...
Suloinen runo.
mukava pieni runo
Lyhyt - mutta viehättävä1.
Kaunis ajatus
Herkullinen on runosi :)
Sivut