Tänään olen punainen, pakkasen purema puolukka, kuohuva rosee, houkutus. oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 2.2.2012 0:00 Testipoisto Saman huomasin itsestäni eilen, hyvä runo Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 4.2.2012 0:00 FridaMaria Rakastan roseeta... Niin on päivät erilaisia, toisinaan harmaita.. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 4.2.2012 0:00 taivaanlapsi Pakkanen kyllä nyt puree. Herkänkaunista. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 2.2.2012 0:00 Yönsilmät Kauniisti kirjoitat - pidin. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 4.2.2012 0:00 merenaalto Loistavaa kuvausta. Hieno runo. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Saman huomasin itsestäni eilen, hyvä runo
Rakastan roseeta...
Niin on päivät erilaisia,
toisinaan harmaita..
Pakkanen kyllä nyt puree.
Herkänkaunista.
Kauniisti kirjoitat - pidin.
Loistavaa kuvausta. Hieno runo.
Sivut