Pisara huulilleni herättää ja juovuttaa. Ikuinen meri sinusta. oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 5.11.2017 20:53 Samuel F Hieno :> Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut