Kun kohotin katseen korkeuksiin
kauas, kauas,
pinnistin äärirajoille,
saatoin nähdä sen kaukaisen loisteen,
vaikka musta yritti loihtia pelottavia kuviaan
unelmapilveeni.
Siihen sinä kuulut silti, tiedäthän.
En minäkään aina osaa,
enkä näe tähtiä myrskyltä,
ehkä kirkkaimman.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hyväksyntä kuultaa läpi pilviverhon runossasi. Kaunista.
Nimetty kirkkaus vaihteleva kauneus vähän vertailua, on tähti valovoimaisin.
Sivut