Vielä viimeisilläkin
onnentähdillä koristaisin
kaltereita mitä rakennat
- itsellesi
Sinuun ei pääse,
eikä sinusta.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Vielä viimeisilläkin
onnentähdillä koristaisin
kaltereita mitä rakennat
- itsellesi
Sinuun ei pääse,
eikä sinusta.
Kommentit
Täs sanotahan kaikki se mitä oon viimmepäivinä ajatellu.
Oot mestar sanomahan lyhkääsesti kaikki!
Naisellista viisautta tämä myös.
Surustaan ja kivustaan huolimatta
~HUIMA RUNO! SANATAIDETTA!!!
tulee mieleen.. lähestymistä.. suomalaiseen mieheen..
Sivut