Jos laittais
hiljaa hiipiviin kenkiin
heliseviä hopeatiukuja,
maalais hymyttömiin huuliin
heleää naurua,
kuvittelis sateenropinan
kimaltavaksi hangeksi,
Jos alkais joulukuun
ja vastais kiitos hyvää
Selite:
Joskus näin
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Niin,-- ja vieläki sama tunnelma,- Kiitos hyvää silti ;-)
kaunis :)
Hyvää joulukuuta vaan :-)
Niin,-- ja vieläki sama tunnelma,- Kiitos hyvää silti ;-)
kaunis :)
Hyvää joulukuuta vaan :-)
Sivut