090 8070835

Runoilija nurjapuoli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.10.2014
Viimeksi paikalla: 27.6.2024 11:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tänään oli hyvä päivä
Minä tuoksuin sinulta

Se teki minusta
onnellisemman
rohkeamman
 

Kätesi lepäävät lapaluillani
Siivenkannattimeni vavahtavat,
kun toteat hymyillen, että

ihoni on kylmempää,
kuin hiljaisuus patterin välissä

Seison varpaillani edessäsi odottaen,
että etäisyys välillämme napsahtelee poikki
Yksinkertainen naps ja luu katkeaa

Näen tähtien nukahtavan yötaivaalle,
kun valonsäteet alkavat heijastaa itseään
seinäkaakeleista kattoon
lampunvarjostimen takaa lattialle

Maailma on uusi ja sinä tiedät,
että niin olen minäkin

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Vau, tätä jää lukemaan pidemmäksikin aikaa. Todella upea.

Hämärän huoneen tunnelmia,
koskettavaa kaipausta ja toteamus,
että on yksin, mutta toiveikas on
runoilija viime riveillä ja se on hyvä.

 

Käyttäjän kaikki runot