Lattia

Runoilija nurjapuoli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.10.2014
Viimeksi paikalla: 27.6.2024 11:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tänään oli hyvä päivä
Minä tuoksuin sinulta

Se teki minusta
onnellisemman
rohkeamman
 

Lattianpesujälkien kuivattamat jalkapohjani
kävelevät takaperin kylmällä kaupan lattialla
Päädyn lopulta sinne, minne joku minut unohti
käytettyjen suudelmien osastolle

Myytävänä rivillinen säilykepurkkeihin
ahdettuja salaisuuksia
Etikettiin ympyröity sanoista tarina

Lue minut rivien välistä
meidän viimeisestä lauseesta

Löydä minut pakasteosastolta
hengittämästä uudella tavalla

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot