Hypotermia

Runoilija nurjapuoli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.10.2014
Viimeksi paikalla: 27.6.2024 11:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tänään oli hyvä päivä
Minä tuoksuin sinulta

Se teki minusta
onnellisemman
rohkeamman
 

Kop-kop-koppakuoriainen
paritonrikkisiipi
yksinäinen runosielu

Pörinällään säestää
hypotermiaan vaipuvan maailman
vimeistä valssia,
omaa jäätymistään

Aamun viimelämmöstä elää
ehkä huomiseen

Selite: 
minäkö
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hrrrrrggggg...viileetä on
runoilijan mielessä, mutta
aurinko alkaa paistaa...
juuri nyt ja siinä se,
elämää se vaan ;)

 

Käyttäjän kaikki runot