Hölmö lintu lentää ikkunaan

Runoilija nurjapuoli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.10.2014
Viimeksi paikalla: 27.6.2024 11:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tänään oli hyvä päivä
Minä tuoksuin sinulta

Se teki minusta
onnellisemman
rohkeamman
 

Pieni hölmö lintuni
lensi ikkunaan
Eihän se kauaa lentänytkään
mutta se lensi korkealla

Se lensi kauniisti
Tuuli sen pientä kehoa ravistellen

Jääkylmänä minä sen löysin
Sen silmistä heijastui pala taivasta
jota se katsoi

ja josta sen äiti katsoi takaisin

Selite: 
siskolleni
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot