Onnellinen

Runoilija nurjapuoli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.10.2014
Viimeksi paikalla: 27.6.2024 11:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tänään oli hyvä päivä
Minä tuoksuin sinulta

Se teki minusta
onnellisemman
rohkeamman
 

Painaudu pinnalleni
Unisina arpina muotosi omilleni

Tule lähemmäs
vain hetkeksi ihoni alle

Ole niin lähellä, että sydänääneni
kertovat sinulle minun olevan
onnellinen

Tule jokaiseen keuhkorakkulaani
hengityksessä ulos etuhampaiden välistä

Elän sinusta
eikä minun tarvitse edes hengittää

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mahtava tunneruno!
Olo onku kismet maenoksessa, ei sitä tunnetta sanotuks sua.

sun kaikki runot on hyviä, mutta tää kolahti ja kunnolla. antaumusta, muttei kuulosta todellakaan siirappiselta lässytykseltä. ihana.

Huh, näin rakkaudesta voi kirjoittaa,
ja pitääkin kirjoittaa...koskettavan
runon ja lennättää se taivaalle
lokin kantamaksi, kohti häntä,
jota rakastaa. Hyvä, erikoisen
hyvä runo ;)

 

Käyttäjän kaikki runot