Leijonan tytär

Runoilija nurjapuoli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.10.2014
Viimeksi paikalla: 27.6.2024 11:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tänään oli hyvä päivä
Minä tuoksuin sinulta

Se teki minusta
onnellisemman
rohkeamman
 

Sinä olet leijona ja tuot maailmaani
punaisen, oranssin ja keltaisen
leijonan värit

Niistä minä muistan sinut ja
puhun kipukohdistani sinulle
minä huudan ja minä karjun
kuuletko, äiti

Talven myötä maailmani on harmaa ja
minä seuraan jälkiäsi ja käperryn
olen levoton

 

Mutta sinä kehräät minut uneen ja minä
jaksan taas käsitellä kuolemaa

Selite: 
poissa ovat leijonan värit
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot