Kiitos Isä

Runoilija dayfly

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 14.6.2006
Viimeksi paikalla: 1.5.2024 17:45

Asuinpaikka: Hollola
Syntymäpäivä:
5.2.1955
Facebook:

Haaveile suurista,iloitse pienistä.
 
Vaikka Isänpäivää
ei ennen vietetty, 
isä oli silti tärkeä ihminen.
Hän kävi töissä joka päivä. 
Illalla hän ehti vielä leikkiä
ja lukea satujakin.
Isä loi kotiin turvallisuuden tunteen 
koska hän ei pelännyt mitään,
sodankäynyt mies. 
Isä on aina mielessä
hyveineen ja paheineen, 
läpi elämän. 

Kiitos isä kaikesta. 
 
Selite: 
Juhlaviikonloppu taas edessä.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkka ja tunteikas kiitos runo isälle.
Avoin tunnustus isälle tässä runossa.
Niinpä. Isän ja miesten merkitys on nykyään aktiivisesti unohdettu. Tuntuu että miehisyyttä/patriarkaalisuutta syytetään kaikesta. Onko se sitten ihme, että
sinkkujen määrä Suomessakin on niin suuri. Kiitos hienosta runostasi.
 

Käyttäjän kaikki runot