Taivaan sineen

Runoilija dayfly

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 14.6.2006
Viimeksi paikalla: 1.5.2024 17:45

Asuinpaikka: Hollola
Syntymäpäivä:
5.2.1955
Facebook:

Haaveile suurista,iloitse pienistä.
 
Kosteat portaat
raikas ilma

kevät on koittanut

luonto uudistuu
ja ihminenkin

takana on talvi
pitkä raskas talvi

katselen aamua
sen kauneutta

olen aivan hiljaa

kuuntelen
lintujen kujerrusta

kevät antaa siivet
voin lentää itsekin

taivaan sineen

elämä on ihanaa.

 
Selite: 
Ihana kevät on koittanut.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kevät on saapunut, nautitaan siitä, täysin rinnoin.
 

Käyttäjän kaikki runot