Kevään merkkejä

Runoilija dayfly

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 14.6.2006
Viimeksi paikalla: 1.5.2024 17:45

Asuinpaikka: Hollola
Syntymäpäivä:
5.2.1955
Facebook:

Haaveile suurista,iloitse pienistä.
 
Valkeat joutsenet
sininen taivas
ja lisääntyvä valo. 
Siinä kevään merkkejä, 
iloinen mieli 
mukaanlukien. 
Selite: 
Hieno ulkoilusää tänään.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan ihanaa, paljon hyvää tähän kevääseen monelle.
 

Käyttäjän kaikki runot