Vuosi vaihtui

Runoilija dayfly

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 14.6.2006
Viimeksi paikalla: 1.5.2024 17:45

Asuinpaikka: Hollola
Syntymäpäivä:
5.2.1955
Facebook:

Haaveile suurista,iloitse pienistä.
 
Vuosi vaihtui
vaikka juuri alkoi

on ajan kulku
armoton

meillä onnekkailla

vaan niillä
joilla kylmä on
ja nälkä ainainen
sotakin loputon

on aika pitkää
toivotonta

kumpa sodat
maailmasta
pian loppuisivat
pahuuskin
kauas kaikkoaisi

ois helpompi elää
meidän jokaisen. 
Selite: 
Hyvää Uutta-Vuotta 2024 kaikille!
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Lopussa on toivomus, jota todella moni ihminen maailmassa toivoo.
 

Käyttäjän kaikki runot