Kiitos isälle

Runoilija dayfly

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 14.6.2006
Viimeksi paikalla: 1.5.2024 17:45

Asuinpaikka: Hollola
Syntymäpäivä:
5.2.1955
Facebook:

Haaveile suurista,iloitse pienistä.
 
Ei muisto isän
himmetä voi
kun vapaan
kotimaan mulle loi. 

Isä kylmässä tarpoi
paleli pakkasella
ja rokkaa söi
joskus ryypynkin joi. 

Taas häntä muistan
kynttilän sytytän
ja rauhaa vain toivon
koko maailmaan. 
 
Selite: 
Hyvää aattoiltaa!
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvää itsenäisyyspäivää 🇫🇮🕯️
Maailmanrauhaa varmasti moni lapsi ja aikuinen toivoo.
 

Käyttäjän kaikki runot