Minä toivon

Runoilija dayfly

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 14.6.2006
Viimeksi paikalla: 1.5.2024 17:45

Asuinpaikka: Hollola
Syntymäpäivä:
5.2.1955
Facebook:

Haaveile suurista,iloitse pienistä.
 
Valkea lumi
leijuu maahan
puiden oksille
ja pensaille. 

Jouluvalot syttyvät pihoille
kaksi kynttilää
ikkunalle
6.12
ja monet kynttilät
Jouluaattona kaikkialle. 

Valoa, lämpöä
rakkautta ja rauhaa. 

Joulun ilosanonaa
toivon kaikkiin koteihin
tänäkin jouluna. 

 
Selite: 
Maailma on sekava,mutta hetken rauhaa toivon jokaiselle ihmiselle.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana lämmin runo, jollaista todellakin tarvitaan tähän aikaan.
 

Käyttäjän kaikki runot