Joen partaalla

Runoilija dayfly

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 14.6.2006
Viimeksi paikalla: 1.5.2024 17:45

Asuinpaikka: Hollola
Syntymäpäivä:
5.2.1955
Facebook:

Haaveile suurista,iloitse pienistä.
 

Usein pysähdyn

joen partaalle

sillalle

katselemaan
kosken kuohuja

vettä on runsaasti
ja se myllertää
keltaisen ruskeana

talven tullen 
joki uinuu lumen alla

mustat laikut lumessa
kertovat
joen olemassaolosta
ja elämästä lumen alla

joskus ihmisen sisälläkin
myllertää ja kuohuu
kosken lailla

toisinaan taas on hiljaista
tummia laikkuja
odotusta ja odotusta

joka kerta
kun pysähdyn sillalle
mieleni rauhoittuu

seison siinä hetken
katsellen jokea

ja taas jatkan matkaa. 






































 
Selite: 
Vesi on mielenkiintoinen elementti.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoista pohdintaa, jättää tilaa ajatuksille ja mietteille.
 

Käyttäjän kaikki runot