Kesäsade

Runoilija dayfly

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 14.6.2006
Viimeksi paikalla: 1.5.2024 17:45

Asuinpaikka: Hollola
Syntymäpäivä:
5.2.1955
Facebook:

Haaveile suurista,iloitse pienistä.
 
Raikas kesäsade
ropisee ikkunaan
puut virkistyy
ja luonto herää

kesäsadetta
kaipaa ihminenkin
talven jälkeen
mieli avartuu
ja surut haihtuu

sade on kuin ystävä
joka tulee
ja kuuntelee
iloitsee
ja ymmärtää.
Selite: 
Tuomet tuoksuu ja ilma on raikas.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana runo, todellinen kesä on jälleen saapumassa iloksemme.
Kiitos kommentista ja mukavaa kesänodotusta.
Aivan totta, rakastan itse kesäsadetta oikein myös. Kaunis ja puhutteleva runo!
Tykkään :)
 

Käyttäjän kaikki runot